Blogi uudistui!

Kas niin, kas niin. Tässä on nyt Nimmarin uusi peliblogi.

Tiedän, se näyttää aika pitkästi vanhalta. Edes banneria ei ole uusittu. Tämä johtuu siitä, että sanoin Awen koko suvun näyttävän hevosilta. Yritä siinä sitten selittää, että kehuna minä tarkoitin, kun toinen tahnapiripäissään juoksee rälläkän kanssa perässä.

Asiaan! Sivurakenteessa on tapahtunut jonnin verran muutoksia: indeksimäiseksi lässähtäneen etusivun sijaan arvostelut löytyvät nyt kahdelta eri sivulta: aakkosittain järjestetystä ja laitealustoittain järjestetystä. Ekstrajutut löytyvät kokonaan omalta sivultaan. Lisäreille on myös pyhitetty oma sivunsa täällä. Muita sivun osia, kuten pahasti vanhentunutta pelikokoelmalistaa ja rikkinäisiä kuvalinkkejä, pyrin päivittelemään sikäli kun ehdin. Aluksi mietin kasaavani koko paketin nippuun asti, mutta enhän minä kärsimättömänä miehenä malta. Ja saattepa tekin uutta luettavaa.

Niin, siittä lukemisen tyypistä. Kuten olen aiemmissa päivityksissäni uhkaillut, jatkossa Nimmarin peliblogissa ilmestyy pitkien epookkien sijaan entistä enemmän lyhyitä arvosteluja. Syitä tähän on kaksi: haluan muuttaa sivustoani enemmän Video Game Critic-henkiseksi (oikeasti, käykää tsekkaamassa TÄMÄ SIVU, oikeasti, miten järettömästi tietoa ja dataa, mikä määrä duunia, mikä pelikokoelma - KÄYKÄÄ), eli saada arvosteluja mahdollisimman monesta pelistä laadun putoamatta luetteloinnin tasolle. Toinen syy on se, että minulla on nykyisin paljon vähemmän vapaa-aikaa käytössäni enkä yksinkertaisesti ehdi pelata niin paljon kuin haluaisin. Pidempien arvostelujen ystävien ei kannata lannistua - niitä tulee kyllä, mutta harvemmin kuin aiemmin.

Uusin arvostelu - päätähuimaavasti tennispeleistä - on luettavissa tässä.

Näin välintilinpäätöksenä voin kertoa, että Nimmarin peliblogille on sen lyhyen historian aikana kertynyt 49 560 näyttökertaa, mitä voinee pitää melkomoisen hyvänä määränä. Nöyrät kiitokset. Jos jotakuta kiinnostaa, niin viisi luetuinta arvostelua olivat Red Dead Redemption (996 kertaa), Super Mario Bros (1080), Battlefield Bad Company 2 (1105), Call of Duty: Black Ops (1332) ja Super Mario World (1773). Ylivoimaisesti luetuin juttu oli kuitenkin FB-kiertoviestistä totaalisesti käsistäkarannut apinaenglantiväännös 15 most important games (kielentarkistus tulossa jossain vaiheessa).

Nyt kuitenkin metalätinä sikseen ja hommiin. Alan pelailemaan täysiä, niin saatte sitten luettavaakin. Nimmari is bäk!

3 kommenttia:

  1. Parhaat onnitteluni! Kyllä nyt sydän lepää.

    Voisiko muuten kunkin arvostelun kohdalle laittaa ilmoituksen, että minä päivämääränä se on valmistunut?

    VastaaPoista
  2. Mahdollisesti, kun ne tuolla vielä tallessa ovat.

    Uutta juttua pitäisi pukata piakkoin.

    VastaaPoista