Lisärit S01E10 - Jurassic Park

Hiiohoi, immeiset! Näin se on, että Lisäreiden ensimmäinen tuotantokausi saatiin kuin saatiinkin päätökseen, vaikka viimeisen jakson väsäys venyi kuin Eija Vilppaan häpyhuuli Täällä pohjantähden alla -elokuvassa.

Näin jälkiviisastellen voisi kaudesta sen verran todeta, että tekeminen oli hiton hauskaa, eikä millään muulla ole oikeastaan väliä. Jos jostain pitää omaa persiitä ruoskia, tekninen taso on paikoitellen suorastaan surkea emmekä useinkaan pelanneet pelejä riittävän pitkälle. Nämä asiat tullaan huomioimaan seuraavalla tuotantokaudella, jonka kuvaukset alkavat heti, kun saamme uutta ja tykimpää kalustoa. Kiitän sekä itseni että Awen puolesta kaikesta palautteesta jota olemme saaneet - sarjallemme löytyi lyhyessä ajassa paljon ystäviä, mikä tuntuu hiton hyvältä.Koska emme osaa sanoa tulevaisuuden aikatauluista mitään, kehotamme liittymään alati kasvavaan subscriibaajien joukkoon Remakan Youtube-kanavalle! Pelivideoita odotellessa voitte tiirailla muita humoristisia klippejä, joita kanavalle taajaan päivitetään.

Mutta sentimentaalisuus sikseen, vielä on liskoyötä jäljellä. Lisäreiden viimeisessä jaksossa aiheena dinopelit aka Tupla-Jurapark sekä Dinokriisi että Kuningas Kong: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti