Mistä blogissa on kyse?

Terveisiä pelimaailman viemäristä, hyvä lukija!

Nimmarin videopeliblogi anaaliluotaa pelimaailmaa ennennäkemättömällä otteella: nykyisin julkaistavien nimikkeiden määrä on valtavan suuri ja suurin osa peleistä on silkkaa paskaa. Lue Nimmarin peliblogia niin tiedät, mihin vähät pennosesi tuhlata - töissä et käy kuitenkaan ja äiti ostaa korkeintaan kaksi uutta peliä kuukaudessa.

Blogin tarkoituksena on ruoskia paloletkulla kiveksille uutuusvimman ja hypen valtaan joutunutta peliharrastajien joukkoa ja muistuttaa olmeja siitä, pelialalla paskasta tehdään kultaa, kun puheet ovat tarpeeksi isoja.

Kaikkein tärkein yksittäinen näkökulma, joka korostuu etenkin arvosteluissa, on retropelaaminen. Käsittelen kirjoituksissani erityisesti sitä, miten vanhat pelit ovat kuranttia tavaraa ja miksi rahojaan kannattaa sijoittaa niihin hirmuhintaisten uutuuspelien sijaan. Jos olet grafiikkarajoitteinen kermaperse ja silkkikulli, vaihda sivua. Nyt.
Koko idean taustalla on tarkoitus kerätä mahdollisimman kattava pelikirjasto, ja tämän projektin puitteissa tapahtuvista asioista blogissa raportoidaan. Kommentointi, kysely, pelien tarjoaminen tai vinkit otetaan kaikki avosylin vastaan.Mikäli arvosteluihin ilmestyy peli jota en omista, kyse on lainakappaleesta tai kaverin luona jauhetusta pelämyksestä.
Blogitekstit jakautuvat kolmeen erilaiseen juttutyyppiin:
Arvostelu: Perinteiseen tapaan puskettu arvostelu läpipelatusta pelistä. Peliarvostelut kirjoitan yhtä elementtiä korostaen: miten tämä peli kestää aikaa ja täten soveltuu retropelaajille? Kovin spesifejä juonen tai muiden yleispätevien asioiden suhteen arvostelut eivät ole: nostan esille lähinnä itseäni kiinnostaneita elementtejä. 

Demokatsaus: Pikavilaus tuleviin ihmeisiin - pääasiassa Xbox360:lle.
Pohdiskelu: Näissä artikkeleissa pyrin käsittelemään jotain suurempaa asiakokonaisuutta, kuten vaikkapa co-op -pelien merkitystä konsolipelaamisessa tai naisten pelaamista.

Tekstejä komistavat upeat piirrokset ovat sarjistaiteilija Awen käsialaa.