Minun piti tänään julkaista uusi arvostelu, mutta työni HK:n teurastamon yösiivoojana on imenyt minusta kirjaimellisesti mehut. Voimia kerätessäni ja verta häpykarvoista suihkutellessani otan kontaktia lukijoihin.

Osin syynä myöhästelyyn oli juhannus (moni maatalon isäntä on ponupäissään ja täten kyvytön kunnollisen vartioinnin ylläpitoon), mutta myös maanantaina postiluukustani kopsahtanut 18 kilon pelipaketti. Joku varastossaan pötköttävään elektroniseen rytöläjään kyllästynyt miekkonen myi minulle satasella NES:n (plus 20 peliä, Zapperin ja NES Advantage-ohjaimen), Sega Saturnin (plus viisi peliä) ja Nintendo 64:n (ja 12 peliä). Olin niin iloinen, että päätin tänä jouluna jättää traditionaalisen ”Taisteluhelikopterin yllätyshyökkäys ala-asteen joulujuhlaan”-spektaakkelini väliin. Nämä ovat niitä kauppoja, joita peliharrastaja metsästää.

Tästä päästäänkin näppärästi aasinsiltaa (joka on kipsattu Half-Life 2:n jäljiltä) pitkin itse asiaan: blogini kommenttibokseihin ja vaikkuisiin korviini on kantautunut nillitystä siitä, että arvostelen liikaa FPS:iä. Arvon ihrasilmät ja vinkujat, rukouksiinne on vastattu: tästä lähtien arvostelen enemmän erilaisia pelejä erilaisille alustoille. Se, että olen viime aikoina kuluttanut mielelläni aikaa tappaen mahdollisimman monia orgaanisia eliöitä, lienee anteeksiannettavaa. Avatkaa paskalla istuessanne kerrankin Pelitin tai Jallun Super Kultaturbo Gay Specialin sijasta suomalainen sanomalehti, niin ymmärrätte miksi.

Mutta! Lellimisenne ei lopu tähän, te vinosilmäiset hikisäkit. Uudistin keräilyprojektistani kertovaa sivua laittamalla sinne kuvia, jotta kolmen sekunnin keskittymiskyvyllä varustettu nykypelaaja ei uuvahtaisi alkuunsa (okei, se edellinen oli perseestä ja niin on tämäkin – mutta vähemmän perseestä, ei sieltä kanjonin uumenista enää vaan reilusti kannikoiden välistä). Sieltä näette kaikki omistamani pelit. Niitä on tällä hetkellä jo melko nivaska, joten nyt heitän pallon teidän nivusiinne.

Tsekatkaa, mitä pelejä omistan ja ilmoittakaa tämän merkinnän kommenttiboksiin, mistä peleistä haluaisitte arvosteluita. Toki uutuuspelejä ja listalta puuttuvia saa toivoa – voin lainailla niitä kavereilta tai ottaa vastaan lahjoituksia – mutta tällä hetkellä ostelu on hetkeksi pannassa, kun koskemattomia pelejä on tuollainen vuori.

Seuraavan kahden päivän aikana ilmestyy tuore arvostelu – joka on muuten toiseen maailmansotaan sijoittuva FPS.

Lupaan, että se jää viimeiseksi vähään aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti