Lisärit S01E09 - Lord of the Rings Online

Terreys!

Olen ollut viime aikoina ruokottoman kiireinen. Komiikkakeikkoja on piisaillut, videoprojekteja on työstetty ja koeputkihevosta (hampaatonta sellaista) laboratoriossa kasaan keitelty. Siksi myös viime viikolla julkaistu Lisärit-jakso jäi tänne lisäämättä, mitä pahoittelen.

Tiedän, että peliperseilyvideoihin painottuminen ei ole miellyttänyt kaikkia blogin lukijoita, joten minulla on teille iloisia uutisia. Teemme Awen kanssa vielä kauden viimeisen jakson (toivottavasti mahdollisimman pian) ja sen jälkeen peliblogissa alkavat taas kirjallisten arvostelujen kreisit kalaasit. Sivuston ulkonäkö ja käytettävyys muuttuvat - päivämäärälistauksen sijaan pelit jaotellaan jatkossa alustojen ja aakkosten mukaan.

Koska isot sunnuntaiarvostelut muuttivat pelaamisen yhdessä vaiheessa pakkotyöstöksi ja mammuttitauti alkoi painaa niskassa, jatkossa julkaisen arvosteluita 1-2 kappaletta viikossa vailla rajoituksia mitasta ja merkittävyydestä. Näin ollen pystyn tekemään enemmän ja arvostelemaan enemmän pelejä. Eeposten väheneminen korvataan tiheämmällä päivitysrytmillä.

Tiiratkaa siis tuorein LOTRO-Lisärit ja jääkää sen jälkeen innosta pinkeinä odottelemaan:Voitte myös vilkaista vakavahenkisempää videoblogiani:

3 kommenttia:

 1. Minä muuten juuri kuukausi sitten tulin lukeneeksi loppuun 'Tarun sormusten herrasta'. Oli ihan kunnon tekele.

  Mitäs aiot tehdä sitten kun sadas merkintä on pulkassa?

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja piti vielä sanoa, että kiva että kirjalliset arvostelut palaavat.

  VastaaPoista
 3. Minnes sitä ollaan oikein hävitty? Täällä yksi fani odottelee aineistoa!

  VastaaPoista