Lisärit S01E05-06: N64 & The Matrix: Path of Neo

Hojon pojon, immeiset!

Jostain syystä viimeinen blogautukseni ei ilmestynyt näkyviin - tällaista se on kun rauhoittaa hevosta hevosen rauhoittavien vaikutuksen alaisena samalla kun päivittää blogiaan (terveiset Xzibitille!). Eli toisin sanoen unohdin. Pahoittelen. Kannattaakin siis subscriibata sarjamme kanavalle, jotta pysyy ap deitattuna.

Tässäpä siis töräytettynä kaksi jaksoa kertarykäisyllä. Jakso 5 keskittyy bittisodan Mammothiin, Nintendo 64:ään. Kuutosepisodi puolestaan nappaa punaisen pillerin turpavärmeeseensä ja huutaa täysiä WHOA! - katsannossa siis The Matrix: Path of Neo. Viimemainitussa on sitten mukana melkoisen mustaa hjuumoria, joten kukkahatut kavahtakoot jo tässä vaiheessa.

Perinteisten arvostelujen perään on kyselty ja uskokaa tai älkää, kirjoittaisin niitä hyvin mielelläni. Esimerkiksi Battlefield 3 -retrospektiivi Karkandilla rikastettuna on ollut mielenpäällä jo pitkään, mutta löydettyäni erään huonomaineisen ratsastuskoulun olen ollut varsan kiireinen. Pian niitä printtijuttujakin kuitenni ilmestyy! Sillä välin nauttikaatten tai tympäättykäätten näistä:1 kommentti:

  1. Ihan hauska tuo Matrix-juttu.

    Aina minun tekee mieli painaa videon alussa "Starttia", vaikka tiedän, että kyseessä on video.

    VastaaPoista